Nyt ei enää uskaltanu luonnolliseen kiertoon PASia yrittää, kun käteen meni viimeks. Kahta sellasta ei nyt jaksa. Aloin popsia Zumenonia. Ei hyvä! Pää kipee, migreenityyppisiä päänsärkykohtauksia ja pahoinvointia. Vessaskin joutuu hyppään yhtä mittaa ja ihoon tullu kummallisia pigmenttiläiskiä ja kutinaa. Jotenkin osasin aavistaa, et tollanen määtä mömmöä kroppaan ei voi olla hyväks. Näistä mä selviän vielä. Jatkaa täytyy.

Käynti klinikalla oli jälleen hulvaton. Puoletkaan oireista ei voi tietenkään johtua lääkkeestä -ei varmaan! Niitä vaan tulee nyt ihan sattumalta. Limakalvo oli kaunis (ai ku kiva!). Tästä on hyvä jatkaa. Siirto ens keskiviikkona, jos pikkualkiot selviytyy sulatuksesta. Nyt menee Zumenonin lisäks iki-ihanat Luget, joten kutinaa on luvas vähän muuallekin kuin iholle.

Lueskelin läpi mun potilaspaperit. 10 virhettä löyty ihan ekalta lukemalta. Siin on asiavirheitä, kummallisia vääristelyjä ja tulkintoja mun sanoista  sekä oleellisten asioiden poisjättämistä. Virheet vielä kertaantuu, kun lääkärit lainailee toistensa virheellisiä tekstejä omiin. Luottamus on miinuksen puolella hoitoon. En tosin saanut sitä edes sanottua käynnillä, mut mihinpä se toisaalta johtaiskaan.

Nyt täytyy jotenkin psyykata ittensä siirtoon. Jotain muutosta tosin nyt on ennen siirtoa tapahtunu. Zumenon mukana ekaa kertaa, ilman kofeiinia oltu yli kuukausi(vähän suklaata menny), liikuntaa vähennetty. Painoo en oo saanu lisää, mut se onkin ihan vähän alipainon puolella. Näillä mennään.