Kiitokset kommenteista ja huhuiluista. Tuntuu hyvältä!

Kesälomaa pidetty niin töistä kuin hoidoistakin. Kohdun ulkoinenhan se oli, joka meni tosin itsestään ohi. Verikokeissa joutui hyppäämään usein, kunnes hCG oli laskenut tarpeeksi. Hoitaja totes, että täähän oli ihan hyvä. Tietää, että pystyt raskautumaan. Saanen olla toista mieltä. Olisin voinu olla ilman kohdunulkoista raskautta!

Töihin palaaminen tuntui raskaalta. Kesällä oli jotenkin pystyny työntämään sivuun lapsettomuutta, mutta nyt taas kaikki tuntuu kaatuvan päälle. Ollaan aivan samassa pisteessä kuin viime syksynä. Taas pitää koittaa sovittaa lääkäriaikoja kalenteriin. Laskeskelen päiviä, minne hoidot vois osua ja koitan pitää kalenteria tyhjempänä niinä päivinä. Töistä on tainnu nyt kaikki odottavat jäädä äitiyslomille, mutta kyllähän niitä uusia taas varmasti putkahtelee esiin. Nyt haluaisin jo kovasti jatkaa hoitoja. Pakkaseen kun meni pari alkiota, mutta klinikka on tajuttoman pitkällä kesätauolla. Tänään ei ainakaan vielä puhelinajalla sieltä vastattu, joten tää kierto ehtii mennä ohi. Sit vaan sitä ah niin ihanaa odottelua.

Kesällä oon lueskellu lisää lapsettomuudesta. Kaikki hihhuli-hoidotkin alkaa jo tuntumaan mahdollisilta vaihtoehdoilta. Nyt olen sitte lopettanu kahvinjuonnin ( 2. päivä menossa ja pää on kipee) ja tarkotuksena olis nostaa painoa hiukan ja lopettaa liikunta. Tylsä syksy tulossa!!!