Uusi raamattuni on Alice D. Domar and Alice Lesch Kelly:Conquering Infertility.

Tuosta kirjasta löytyy lista elintapamuutoksista, jotka lisää hedelmällisyyttä. Sieltä on bongattu tää liikuntakielto. Tutkimustulokset on siis ristiriitaisia, mutta on todettu, että paljon treenaavat on hedelmättömämpiä. Kirjas väitetään, että voi olla niin, että jotkut ovat herkkiä treenaamiselle, jolloin jopa normaali treenitaso saattaa vaikeuttaa hedelmällisyyttä. Kirjas käsketään testata treenaamisen lopettamista 3 kk ajaksi. Pulssi ei sais nousta yli 110. Mullahan nousee tohon jo lenkkareita jalkaan vetäes.

Elokuun alusta lopetin kahvin kofeiinin takia, suklaata menee tosin kivasti. Tänään en kehdannu töis kieltäytyä kahvitilkasta, kun niin ystävällisesti tarjottiin, muuten on ollut tiukkana.

Alkoa ei tippaakaan. Tupakkaa ei (ei oo tosin koskaan mennykään, joten tää on helppo:)) Luontaistuotteitakaan ei suositella. Niitäkään en oo koskaan käyttäny.

Painoa oon yrittäny nostaa huonolla menestyksellä. Töissä kun en oo tällä viikolla ehtiny vielä kertaakaan lounaalle. Painonnosto painottuu omppupiirakoihin ja suklaaseen ja sen en usko olevan ihan tervettä painon nostamista. No, eipä se oo mihkään noussukaan.

Treenaamisen lopetin, mut koska siirtoon ei päästy tällä kierrolla, niin on lipsunu treenaamises eli oon lenkkeilly. Pulssi on noussu lenkeillä yli 200. Täytyy taas ruveta rajottaan.

Multivitamiini ja foolihappo on jo käytös ja miehellä sinkki.

Akupunktiota vois vielä koittaa stressiin.